Додержання стабільності вологості тіста при замішуванні
Анотація
У статті проведено аналіз методів контролю процесу замішування тіста, розглянуто основні чинники, які впливають на процес тістоутворення. Запропоновано математичну модель процесу замішування тіста, та нові конструктивні рішення для тістомісильних машин, які дозволять інтенсифікувати процес замішування та підвищити якість тіста.
Посилання
Стадник І.Я. Застосування способів вібраційного та пульсаційного замішування при розробці нової тістомісильної машини / І.Я. Стадник, О.Т. Лісовенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009 – №4. – С. 37–40.
Стадник І.Я. Основи теорії пластифікації тіста / І.Я. Стадник, О.Т. Лісовенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – №5. – С. 22–23.
Кулен Р.В. Математическое программирование (с элементами информационных технологий) / Р.В. Кулен, Е.А. Юнькова, А.Б. Жальцов. – К.: МАУП, 2000. – 124 с.
Михайлишин М.С. Моделювання процесу замішування тіста безлопатевим робочим органом / М.С. Михайлишин, І.Я. Стадник // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2011. – №9. – С. 22–23.
Урьев Н.Б. Физико-химическая механика и интенсификация образования пищевых масс / Н.Б. Урьев, М.А. Талейсник. – М.: Пищевая промышленность, 1976. – 240 с.
Федоткин ?.М. Математическое моделирование. Теория технологических процессов и их интенсификации / ?.М. Федоткин, ?.С. Гулый. – К.: Арктур–А, 1998. – 416 с.
Лисовенко А.Т. Технологическое оборудование хлебозаводов и пути его совершенствования / А.Т. Лисовенко. – М.: Легкая и пищевая промышленность, 1982. – 208 с.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).