ФІЗИЧНІ І ХІМІЧНІ ПАРАМЕТРИ МОДЕЛЬНИХ КОМПОЗИЦІЙ ВІДБИВНИХ ЗА ДОПОМОГОЮ НАСІННЯ ЛЬОНУ

Автор(и)

  • А. І. Веретинська Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • Ю. Г. Сухенко Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • Н. М. Слободянюк Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

Були вивчені фізико-хімічні параметри моделей композицій відбивних з використанням насіння льону. Встановлено, що використання насіння льону у котлетних модель композиціях в кількості 5% підвищує водоутримуючу здатність, тому, текстура і соковитість продуктів поліпшується.

Посилання

Vinnikova, L. G., Dudkin, M. S., Petukhov, S. D.(1990). Influence of pishevih concentrates of fiber of bran on the technological properties of meat systems. Food technology. No 2-3. 52-54. (in Russian).

Dmitriev, A., Kotrowski, A., Salahina, E. (2007).Tradicionional products of soybean processing in the production of semi-finished products machines. Meat technology. No 9. 72-73. (in Russian).

Drozdovskaya, L. (2007). Latest technology in theproduction of semi-finished products. Meat technology. No 11. 39. (in Russian).

DSTU 4437. (2005). Napupulot m + TA m yaso-roslynn scan. TU. (in Ukrainian).

Zhuravskaya, N., Alekhine, L., Treshnikov, L.(1985). Research and quality control of meat and meat products. Moscow. Agropromizdat, 296. (in Russian).

Завантаження

Опубліковано

2019-07-11

Номер

Розділ

Статті