НЕКОТОРЫЕ УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ТЕХНОЛОГИИ ДОЕНИЯ КОРОВ В МОЛОКОПРОВОД
Анотація
При доении коров в молокопровод имеют место серьезные недостатки: спадание на пол доильных аппаратов с вымени животных в процессе доения, засасывание вакуумом в молоко навозной жижи и других нечистот, большое физическое напряжение оператору, медленный процесс выдаивания. Разработан и предложен крестцовый стимулятор припуска молока и фиксатор доильных стаканов.Посилання
Кормановский Л.П. Новый этап технического прогресса в машинном доении / Л.П. Кормановский // Техника в сельском хозяйстве. – 1995. – №4. – С. 2–3.
Кормановский Л.П. Обеспечение животноводства новыми технологиями / Л.П. Кормановский // Молочное и мясное скотоводство. – 2001. – №3. – С. 8.
Завантаження
Номер
Розділ
Статті
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).