УСТАНОВКА ДЛЯ ОБРАБОТКИ ЖИДКИХ ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ ИК И УФ ИЗЛУЧЕНИЕМ
Анотація
Разработан экспериментальный образец установки для обработки жидких пищевых продуктов на базе унифицированного модуля ИК и УФ излучателя. Модульный принцип конструкции позволяет расширить функциональные возможности установки. Показана область ее применения.Посилання
?нновационное оборудование для выпойки телят [Электронный ресурс]. – Режим доступа: http://www.mikua.info/ru/companynews/248.
?сламов М.Н. Применение электродиализа для биологической стабилизации виноградных вин и соков / М.Н. ?сламов, Т.А. ?смаилов, З.Н. Кишковский // Современные проблемы науки и образования. – 2007.– №6. – С. 95–99.
Кузьмичев А.В. Эффективность комбинированной пастеризации молока УФ и ?К облучением / А.В.Кузьмичев, В.В.Малышев, Д.А.Тихомиров // Светотехника. – 2010. – №5. – С.6–9.
Опыт использования инфракрасного нагрева для пастеризации и обеззараживания молока, их сравнение с другими типами пастеризаторов [Электронный ресурс].– Режим доступа: http://www.dairy.kharkov.com.
Пат. 2396059 Российская Федерация. Модульная установка для обработки жидкости инфракрасным и ультрафиолетовым излучением тонкого слоя / Кузьмичев А.В., Тихомиров Д.А., Ламонов Н.Г; опубл.10.08.2010, Бюл. №22.
Пат. 2389397 Российская Федерация. Модульная установка для обработки жидкости инфракрасным излучением тонкого слоя / Кузьмичев А.В., Тихомиров Д.А., Ламонов Н.Г., Лямцов А.К.; опубл 20.05.2010, Бюл.№14.
Промышленная технология, оборудование для очистки молока от микроорганизмов и обогащения витамином D / Б.С. Гаврюшенко, В.Д. Димитриева, А.Е. Ларин, Ю.П. Фомичев / Молочная индустрия – 2009: материалы междунар. науч.-практ. конф. – М.: АНО Молочная пром., 2009. – С. 88–89.
Matak K.E. Effects of Ultraviolet Irradiationon Chemical and Sensory Properties of Goat Milk / K.E. Matak, S.S. Sumner, S.E. Duncan, E. Hovingh, R.W. Woboro, C.R. Hackney, M.D. Pierson // J. Dairy Sci. – 2007. – Vol. 90. –P.3178–3186.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).