ВИЗНАЧЕННЯ ТЕПЛОФІЗИЧНИХ КОЕФІЦІЄНТІВ В РОЗВ’ЯЗКАХ РІВНЯННЯ ТЕПЛОПРОВІДНОСТІ ДЛЯ ІДЕНТИФІКАЦІЇ ПРОЦЕСІВ ТЕРМООБРОБКИ ЗЕРНОМАТЕРІАЛІВ
Анотація
Розроблено методику визначення теплофізичних коефіцієнтів в розв’язках рівняння теплопровідності при граничних умовах ІІІ роду за експериментальними даними кінетики нагрівання зернівки.Посилання
Курдюмов В. ?. Тепловая обработка зерна в установках контактного типа : монография / В. ?. Курдюмов, А. А. Павлушин, Г. В. Карпенко, С. А. Сутягин. – Ульяновск: УГСХА им. П. А. Столыпина, 2013. – 290 с.
Гинзбург А. С. Теплофизические характеристики пищевых продуктов / А. С. Гинзбург, М. А. Громов, Г. ?. Красовская. – М.: Пищевая промышленность, 1980. – 288 с.
Лыков А. В. Теория теплопроводности / А. В. Лыков. – М.: Высшая школа, 1967. – 599 с.
Муштаев В. ?. Сушка дисперсных материалов / В. ?. Муштаев, В. М. Ульянов. – М.: Химия, 1988. – 352 с.
Алексашенко А. А. Общий метод оценки погрешностей определения теплофизических характеристик из приближенных решений / А. А. Алексашенко // Труды VI Всесоюзн. конф. по теплофиз. свойствам веществ. – Минск, 1978. – С. 69–70.
Колпащиков В. Л. Теоретические исследования теплофизических свойств на основе термодинамической теории / В. Л. Колпащиков, А. ?. Шнип // Труды VI Всесоюзн. конф. по теплофиз. свойствам веществ. – Минск, 1978. – С. 69–70.
Бобкова Н. А. ?сследование теплофизических свойств зерна / Н. А. Бобкова // Автореф. дис… канд. техн. наук. – М., 1956. – 18 с.
Герчесов Б. А. Теплофизические свойства зерна пшеницы в зависимости от влажности / Б. А. Герчесов, Т. Н. Серых // ?зв. ВУЗов. Пищевая технология. – 1977. – №1. – С. 150–151.
Старовойтов В. Н. ?сследование теплофизических свойств зерна пленчатых крупяных культур с целью оптимизации гидротермической обработки на крупозаводах / В. Н. Старовойтов // Автореф. дис… канд. техн. наук. – М., 1978. – 27 с.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).