ЗАБІЙНІ ЯКОСТІ М'ЯСНИХ КАЧЕНЯТ ЗА РІЗНИХ РІВНІВ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ПОЖИВНОСТІ КОМБІКОРМІВ
Abstract
Вивчено вихід продуктів забою та хімічний склад м'язів молодняку качок залежно від рівнів обмінної енергії у повнораціонних комбікормах. Встановлено оптимальний рівень обмінної енергії для молодняку качок м’ясного напряму продуктивності.
References
Ковацкий Н. С. Новое в промышленном утководстве. Н. С. Ковацкий– М.: Агропромиздат. – 1988 – с. 52-57
Маслиева О. ?. Анализ качества кормов и продуктов птицеводства. О. ?. Маслиева– М.: Колос, 1967. – 334 с.
Топорова Л. В. Энергетическое питание кур. Л. В. Топорова // Сельськое хозяйство за рубежом. – 1980. – №2. – С.33-38
Me Naughton I. L., Reece F. N. Response of broiler chickens to dietary energy and lisine levels in a warm environment I. L.
Naughton, F. N. Reece // Poultry Science – 1984. – Vol. 63. №6. – P. 1170-1174
Men X., Brian O., Preston T. Use of duckweed (Lemna spp) as replasement for soya bean meal in a basal diet of broken rice for fatenihg ducks Livestok Research / X. Men, O. Brian, T. Preston – 1995 – Vol. 7, №3., – Р. 48– 52.
Downloads
Issue
Section
License
Relationship between right holders and users shall be governed by the terms of the license Creative Commons Attribution – non-commercial – Distribution On Same Conditions 4.0 international (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Authors who publish with this journal agree to the following terms:
- Authors retain copyright and grant the journal right of first publication with the work simultaneously licensed under a Creative Commons Attribution License that allows others to share the work with an acknowledgement of the work's authorship and initial publication in this journal.
- Authors are able to enter into separate, additional contractual arrangements for the non-exclusive distribution of the journal's published version of the work (e.g., post it to an institutional repository or publish it in a book), with an acknowledgement of its initial publication in this journal.
- Authors are permitted and encouraged to post their work online (e.g., in institutional repositories or on their website) prior to and during the submission process, as it can lead to productive exchanges, as well as earlier and greater citation of published work (See The Effect of Open Access).