BROILER MEAT PRODUCTION IN UKRAINE
Анотація
The status and prospects of further increase of broiler meat production in Ukraine were investigated, depending on the situation at the domestic and international poultry markets. The most potential domestic manufacturers and exporters of this product were identified.
Посилання
Державний комітет статистики України – [Електронний ресурс] – Режим доступу http://www.ukrstat.gov.ua/
Ільчук М.М. Формування попиту та пропозиції на ринках основних видів тваринницької продукції /М. М. Ільчук, І. А. Коновал, І. С. Гурська, О. Ф. Кирилюк. – К.: "Нічлава", 2012. – 298 с.
Союз птахівників України (електроний ресурс) – режим доступу http://www.poultryukraine.com.
Global poultry trends 2013: Russia and Ukraine Lead Europe’s Growth – [режим доступу] – http://www.thepoultrysite.com/articles/2954/ global-poultry-trends-2013 -russia-and-ukraine-lead-europes-growth.
U.S. Department of Agriculture (USDA). National Agricultural Statistics Service (NASS). Agricultural Prices, monthly (http://usda.mannlib.cornell. edu /Mann Used /view Document Info.do? document ID=10)
FAOSTAT (2013). Food and Agriculture Organization of the United Nations, Statistics Division (http://faostat.fao.org)
Мулдер Р. Развитие мирового птицеводства и роль ВНАП / Рул Мулдер // Материалы XVII Международной конференции «?нновационные разработки и их освоение в промышленном птицеводстве», Сергиев Посад, Россия, 15-17 мая 2012 г. − Сергиев Посад: НП «Научный центр по птицеводству», 2012. – С. 17-24.
Виндхорст Г.-В. Территориальная динамика глобального производства мяса индеек в 1970-2010 гг. / Ганс-Вильгельм Виндхорст, Анна Вильке // Zootechnica International. – 2014. – № 2. – С. 30−43.
Сахацький М.І. Виробництво м’яса бройлерів у світі: обсяги, технології, стан та перспективи / М. І. Сахацький, Е. С. Абдуллаєва // Науковий вісник Нац. універ. біоресурсів і природокористування України. Серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / редкол.: С. М. Николаєнко (відп. ред.) та ін. – НУБіП України. – К., 2014. – Вип. 202. – С. 148-158.
FAOSTAT (2013). Food and Agriculture Organization of the United Nations, Statistics Division (http://faostat.fao.org)
USDA-NASS. 2013b. Crop Production 2012. Summary. USDA-NASS, Washington D.C., ISSN:1057-7823.
U.S. International Trade Commission (USITC). Brazil: Competitive Factors in Brazil Affecting U.S. and Brazilian Agricultural Sales in Selected Third Country Markets. USITC Publication 4310. Washington, DC: USITC May 2012.(http://www.usitc.gov/publications/332/ pub4310.pdf.)
U.S. Department of Agriculture (USDA). National Agricultural Statistics Service (NASS). Poultry: Production and Value; 2012 Summary, April 2013. (http://www.nass.usda.gov/Publications/ Todays_Reports/reports/plva0414.pdf)
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).