ВИХІД ПРОДУКТІВ ЗАБОЮ КАЧОК ЗА РІЗНИХ РІВНІВ ПРОТЕЇНУ ТА ЛІЗИНУ В РАЦІОНІ

Автор(и)

  • І. М. Баланчук Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

Вивчено забійні якості та вихід продуктів забою качок залежно від рівнів сирого протеїну та лізину у комбікормах. Встановлено оптимальні рівні сирого протеїну та лізину у комбікормах для каченят-бройлерів при вирощуванні їх на м'ясо.

Посилання

Архипов А.В. Протеиновое и аминокислотное питание птицы / А.В. Архипов, Л.В. Топорова. – М.: Колос 1984. –174 с.

Мосякін В.М. Про визначення потреби курей-несучок у протеїні / В.М. Мосякін // Птахівництво. – 1992. – Вип. 34. – С. 31–35.

Фисинин В.?. Промышленное птицеводство / В.?. Фисинин, Г.А. Тардатьян – М.: Агропромиздат, 1991. –167 С.

Drewnawska W. Contents of free aminoacids and amides in Sugar beet and sugar industry semiproducts / W. Drewnawska // Acta eliment.pol. – 1979. – Vol. 54. – P. 315–322.

Larbier M. Utilisation des acides amines de sinthise pour augmenter la part des cireales dans les aliments du poulet de chair / M. Larbier // Bulletin technogue information. – 1985. – №397/398. – P. 119–124

Завантаження

Номер

Розділ

Статті