ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЛІ ЗА ЗГОДОВУВАННЯ ПРЕБІОТИКА В СКЛАДІ КОМБІКОРМІВ

Автор(и)

  • О. А. Кузьменко Білоцерківський національний аграрний університет image/svg+xml

Анотація

Показано фізико-хімічні властивості м’яса і сала за згодовування в
складі комбікорму пребіотику Біо-Мос у порівнянні з кормовим антибіотиком Біовіт. Введення пребіотика Біо-Мос до складу комбікорму в кількості 0,06 % за масою упродовж усього періоду відгодівлі позитивно впливає на показники якості продукції свиней.

Посилання

Герасимов В. І. Практикум із свинарства і технологи виробництва свинини / Герасимов В. І., Засуха Ю. В., Нагаєвич В. М.. – Харків: Еспада, 2003. – 224 с.

Лукьянов П. А. Современная гликобиология и медицина / П. А. Лукьянов // Вестник Дальневосточного отделения РАН. – 2004. – № 3. – С. 24–31.

Методические рекомендации по оценке мясной продуктивности качества мяса и подкожного жира свиней. – М. : ВАСХН?Л, 1987. – 64 с.

Ньюман Кайл. Гликомики – новая эра в кормлении птицы / Кайл Ньюман // Сучасне птахівництво. – 2006. – № 6. – С. 2–3.

Тышкевич С. ?сследование физических свойств мяса / Тышкевич С. – М.: Пищепром, 1972. – 142 с.

Essentials of glycobiology / [A. Varki, R. Cummings, J. Esko at al.] // NY: Cold Spring Harbar Laboratory Press, Consortium of Glycobiology Editors, La Jolla, California, 2009. – P. 147–168.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті