МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ЯЄЦЬ ПЕРЕПЕЛІВ ЯПОНСЬКОЇ ПОРОДИ
Анотація
Наведено результати досліджень морфологічних показників інкубаційних яєць перепелів японської породи різних генерацій на початку та піку продуктивності. Встановлено підвищення з віком показників маси білка, жовтка та шкаралупи яєць перепелів батьківського стада, 1-ї та 2-ї генерацій.Посилання
Коваленко Г. Т. Якість яєць батьківського стада курей кросу "Хай-Лайн W36" залежно від віку птиці / Г. Т. Коваленко, І. А. Степаненко, І. Я. Статнік // Сучасне птахівництво. – 2009. – № 4/5. – С. 17–22.
Методические рекомендации для зоотехнических лабораторий птицеводческих предприятий. – Загорск: ВНИТ?П, 1982. – 155 с.
Орлов М.В. ?нкубация / Орлов М.В., Быховец А.У., Злочевская К.В. – М.: Колос, 1970. – 184 с.
Основи ведення сільського господарства та охорона земель: навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / [Грабак Н. Х., Топіха І.Н., Давиденко В.М. та ін.]. – [2 вид.] – К.: ВД Професіонал, 2006. – 496 с.
Прокудина Н.А. Методы биологического контроля в инкубации / Прокудина Н.А., Артеменко А.Б., Огурцова Н.С. – Харьков, 2006. – 108 с.
Прокудина Н.А. ?нкубация яиц сельскохозяйственной птицы / Прокуди
на Н.А., Рябоконь Ю.А., Рябоконь В.В. – Х.: НТМТ, 2008. – 386 с.
Сичов М.Ю., Позняковський Ю.В. Морфологічний склад яєць японських перепелів за різного жирового живлення / М.Ю. Сичов, Ю.В. Позняковський //
Сучасне птахівництво. – 2010. – № 5. – С. 12–14.
Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови: ДСТУ 4656:2006. – [Чинний від 2006–08–01] / В. Бреславець, О. Гадючко, Д. Гриценко, Г. Єрмічко,
В. Ковач. Ю. Петров. – К.: Мінагрополітики України, 2007. – 11 с.
Genchev A. Quality and composition of japanese quail eggs (coturnix japonica) / A. Genchev // Trakia Journal of Sciences. – 2012. – Vol. 10, № 2. – Р. 91–101.
Prelipcean A.A. Investigations on the structure, chemical composition and caloricity of the quail eggs, deposited at the plateau phase of the laying period Lucrări Ştiinţifice / A.A. Prelipcean, V. Teuşan // Seria Zootehnie. – 2012. – Vol. 57(17). – P. 113–120.
Sezer M. Heritability of Exterior Egg Quality Traits in Japanese Quail / M. Sezer // Journal of Applied Biological Sciences. – 2007. – № 1(2). – Р. 37–40.
Zita L. Technological quality of eggs in relation to the age of laying hens and Japanese quails / L. Zita, Z. Ledvinka, E. Tumova, L. Klesalova // Revista Brasileira de Zootecnia. – 2012. – Vol. 41, № 9. – P. 2079–2084.
Завантаження
Номер
Розділ
Ліцензія
Стосунки між правовласниками і користувачами регулюються на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства – Некомерційна – Поширення На Тих Самих Умовах 4.0 Міжнародна (CC BY-NC-SA 4.0):https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.uk
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
- Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див.The Effect of Open Access).