МОРФОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ ІНКУБАЦІЙНИХ ЯЄЦЬ ПЕРЕПЕЛІВ РІЗНИХ ПОРІД

Автор(и)

  • М. В. Перерс Інститут розведення та генетики тварин НААН

Анотація

Наведено дані щодо морфологічних показників інкубаційних яєць
перепелів порід англійська біла, фараон та смокінгова на початку продуктивного періоду.

Посилання

Байдевлятова О. Н. Морфологические показатели качества яиц новой субпопуляции кур мясо-яичного направления продуктивности [Електронний ресурс] / О. Н. Байдевлятова, Н. С. Огурцова, Н. В. Шомина, А. В.Терещенко // Міжвідомчий науковий тематичний вісник «Птахівництво». – Харків, 2011 – Вип.

– С. 1–7. – Режим доступу до ресурсу.: www.avian.org.ua.

Буртов Ю. З. ?нкубация яиц: Справочник / Буртов Ю. З., Голдин Ю. С., Кривопишин ?. П. – М.: Агропромиздат, 1990. – 239 с.

?нкубационные качества яиц высокопродуктивных мясных кроссов / Л. Дядичкина, Т. Цилинская, Н. Позднякова, Т. Мелёхина // Птицеводство. – 2011. – № 1. – С. 25–27.

Методические рекомендации по проведению анатомической разделки тушек и органолептичекой оценки качества мяса и яиц сельскохозяйстенной птицы и морфологии яиц / [Лукашенко В. С., Лысенко М. А., Столляр Т. А. и др.]. – Сергиев Посад, 2001. – 28 с.

Оценка качества кормов, органов, тканей, яиц и мяса птицы : методическое руководство для зоотехнических лабораторий / [Фисинин В. ?., Тишенков А. Н., Егоров ?. А. и др.] ; под ред. В. ?. Фисинина и А. Н. Тишенкова. – Сергиев Посад, 2007. – 116 с.

Птахівництво і технологія виробництва яєць та м’яса птиці / [Бесулін В. І., Гужва В. І., Куцак С. М. та ін.] ; за ред. В. І. Бесуліна. – Біла Церква, 2003. – 448 с.

Станишевская О. Повышение качества инкубационных яиц / О. Станишевская // Птицеводство. – 2008. – № 9. – С.15–17.

Яйця перепелині харчові та інкубаційні. Технічні умови: ДСТУ 4656:2006. – [Чинний від 2006–08–01] / В. Бреславець, О. Гадючко, Д. Гриценко, Г. Єрмічко, В. Ковач. Ю. Петров. – К.: Мінагрополітики України, 2007. – 11 с. (Національний стандарт України).

Завантаження

Номер

Розділ

Статті