ОСОБЛИВОСТІ ЗАВОДСЬКОГО ТИПУ ОВЕЦЬ ТОВ «ШАРОЛЕЗЬКА ВІВЦЯ»

Автор(и)

  • В. М. Туринський Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml
  • В. І. Похил Дніпропетровський державний аграрний університет
  • О. М. Похил Дніпропетровський державний аграрний університет

Анотація

Дслідженнями встановлена доцільність використання овець дніпропетровського типу асканійської м’ясо-вовнової породи в умовах
центрального регіону України з метою отримання різносторонньої продукції високої якості.

Посилання

Буркат В.П. Вівчарство України / Буркат В.П. – Київ.: Аграрна наука, 2006.

Ульянов А.Н. Овцеводство / А.Н. Ульянов. – Краснодар, 2004. – 508 с.

Шуваєв В.Т. Развитие овцеводства в современных условиях. Шляхи розвитку тваринництва в ринкових умовах (матеріали науково-виробничої конференціїї) / В.Г. Шуваєв. – Дніпропетровськ, 2001. – С. 46–48.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті