ПРИЧИНИ, ЯКІ СТРИМУЮТЬ РОЗВИТОК М'ЯСНОГО СКОТАРСТВА В УКРАЇНІ ТА НАПРЯМКИ ЙОГО ЗРОСТАННЯ

Автор(и)

  • А. М. Угнівенко Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

Досліджено причини, що стримують розвиток м'ясного скотарства в Україні. Розкрито його недоліки та обґрунтовано оптимальні шляхи розвитку.

Посилання

Деблиц К. Новые аспекты анализа производства говядины // Международная исследовательская сеть по анализу производства говядины / К. Деблиц // Worning Paper – 2011. – Part 2. – S. 1 – 7.

Земельний фонд України станом на 1 січня 2012 року та динаміка його змін у порівнянні з даними на 1 січня 2006 і 1 січня 2011 років. – Інтернет джерело. – www.lond.gov.ua.

Миниш Г. Производство говядины в США: Мясное скотоводство / Г. Миниш, Д. Фокс: пер. с англ., под ред. А.В. Черекаева. – М.: Агропромиздат, 1986. - 478 с.

Програма розвитку м'ясного скотарства в Україні на період від 2013 до 2020 року // Гетя А. А., Білозерський О. Л., Петренко С. М. та ін. / за заг. ред. А. М. Угнівенка. – К.: Видавничий центр НУБіП України, 2013. – 40 с.

Угнівенко А. М. Шляхи вирішення проблеми виробництва яловичини в Україні / А. Угнівенко // Біоресурси і природокористування. –2013. – Т. 5. – № 5 – 6. – С. 76 – 84.

Угнівенко А. М. Економічне обґрунтування ефективного розведення м'ясної худоби / А. Угнівенко // Біоресурси і природокористування. – 2012. – Т. 4, – № 5 – 6. – С. 71 – 77.

Черекаев А. В. Мясное скотоводство: породы, технологии, управление стадом / А. В. Черекаев. – М.: 2010. – 220 с.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті