ЩОДО СКОРОСПІЛОСТІ М’ЯСНОЇ ХУДОБИ

Автор(и)

  • А. М. Угнівенко Національний університет біоресурсів і природокористування України image/svg+xml

Анотація

 Більші середньодобові прирости бугайців м'ясних порід від 8- до 15-місячного віку свідчать про поліпшення їх м'ясної продуктивності і погіршення племінної цінності.

Посилання

Кравченко Н. А. К обоснованию создания желательного типа мясного скота для интенсивного мясного скотоводства / Н. А. Кравченко, П. Л. Погребняк: Теория и практика использования импортного скота мясных пород / Сб. науч. тр. опытной станции мясного скотоводства УСХА. - К.: УСХА, 1974. - Вып.4. – С. 14 -24.

Свечин К. Б. ?ндивидуальное развитие сельскохозяйственных животных // К. Б. Свечин: - 2-е изд., дополн. и перероб. – К.: УСХА, 1976.-288 с.

Угнівенко А. М. Селекційні методи створення та удосконалення української м’ясної породи великої рогатої худоби: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра с.-г. наук: спец. 06.02.01. « НАУ. / А. М. Угнівенко – К., 1999. – 36 с.

Угнівенко А. М. Щодо скороспілості бугаїв м'ясних порід // А.М. Угнівенко: Вісник Сумського Національного аграрного університету. Серія «Животноводство». – 2014. – Вип. 2/1 (24), http://elibrary.ru/item.asp?id=22481064 С. 103-108.

International Committeе for Animal Recording (ICAR), 2009. INTERNATIONAL AG REEMENT OF RECORDICES PRACTICES / Approved by the General Assembly held in Niagara Falls, USA, on 18 June 2008. – P. 91-189.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті