Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул вебсайту
Open Menu
Науковий журнал «Тваринництво та технології харчових продуктів»
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний банер
Заява про конфіденційність
Контакти
Пошук
Увійти
Головна
/
Архіви
/
Том 10 № 2 (2019): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Том 10 № 2 (2019): ANIMAL SCIENCE AND FOOD TECHNOLOGY
Опубліковано:
2019-12-12
Статті
Розвиток бджолиних сімей в наслідок ранньовесняної підгодівлі за розробленою схемою
L. O. Adamchuk, S. V. Boiarchuk, K. V. Lavrinenko, R. M. Dvykaliuk, N. I. Martseniuk
5-11
PDF (англійська)
Гістологічні дослідження міграції сперми трутнів у статевих шляхах маток
V. D. Brovarskyi
12-21
PDF (англійська)
Каріотипова мінливість корів української червоно-рябої молочної породи
V. V. Dzitsiuk, T. V. Litvinenko
22-28
PDF
Розвиток теоретичних основ збереження генофонду сільськогосподарських тварин у науковому спадку професора М. А. Кравченка
S. I. Kovtun, I. S Borodai
29-35
PDF
Ступінь фенотипової консолідованості різних селекційних груп молочної худоби
V. A. Siriak
36-44
PDF
Органолептична оцінка яловичини від бугайців української чорно-рябої молочної породи
A. M. Ugnivenko, T. A. Antoniuk, O. P. Kruk
45-50
PDF
Характеристика родин корів з урахуванням рівня їх надою та племінної цінності
E. I. Fedorovych, S. I. Fyl, P. V. Bodnar
51-60
PDF
Особливості використання біофільтрів з різними типами наповнювачів на етапі вcтановлення біологічної рівноваги в установках замкненого водозабезпечення
D. Yu. Sharylo, V. O. Kovalenko, B. Yu. Kovalenko
61-73
PDF
Мова
English
українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів