Моніторинг поширення генетично модифікованих харчових продуктів та сировини в Україні

Authors

  • А. І. Тютюн
  • Н. І. Кос'янчук
  • З. С. Міськевич

Abstract

Проведено моніторинг поширення генетично модифікованих харчових продуктів та сировини в Україні протягом останніх п’яти років. Встановлено, що найбільше використовується в Україні генетично модифікованої сої та кукурудзи власного виробництва. Моніторинг, генетично модифіковані харчові продукти, сировина, полімеразно ланцюгова реакція.

 

Author Biographies

  • А. І. Тютюн
    кандидат ветеринарних наук
  • Н. І. Кос'янчук
    кандидат ветеринарних наук
  • З. С. Міськевич
    магістрант

References

Список літератури

Говоров П.В. Генетически модифицированные организмы и обеспечение биологической безопасности. – Кишинев : Экоспектр – Бендеры, 2007. – 60 с.

Дмитрук М. Пристрасті по геному /М.Дмитрук //Чудеса і пригоди – 2001. − № 2. – С.2−4.

Тутельян В.А. Генетически модифицированный источник пищи: оценка безопасности и контроль / Тутельян В.А. – М.:РАМН, 2007. – 443 с.

www.medikforum.ru