Аспарагінати у раціонах підсвінків

Автор(и)

  • І. В Зірук Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • В. В. Салаутін Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • Є. О. Чечоткіна Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • М. П. Симонова Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
  • О. В. Федотова Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова

Анотація

Наведено дані щодо позитивного впливу комплексу аспаргінатів на морфологічні показник крові підсвинків, який дає змогу збільшити зоотехнічні показники, не призводячи до здорожчання кормів для тварин.

Біографії авторів

  • автор І. В Зірук, афіліація Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
    кандидат ветеринарных наук
  • автор В. В. Салаутін, афіліація Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
    Доктор ветеринарных наук, профессор
  • автор Є. О. Чечоткіна, афіліація Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
    Аспирант
  • автор М. П. Симонова, афіліація Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
    Студент
  • автор О. В. Федотова, афіліація Саратовский ГАУ им. Н.И Вавилова
    Студент

Посилання

Байматов, В.Н. Состояние здоровья крупного рогатого скота в зоне биогеохимической провинции / В.Н.Байматов, Э.Р.?смагилов, В.А.Васяев // Ветеринария. – 2005. – № 1. – С. 42–45.

Novotny, J. Bioavailability of trace elements proteinates in pigs / J.Novotny, H.Seidel, G.Kovac, R.Babcek // Medycyna Wet. – 2005. – 61. – S. 38–41.

Рыжов А.А. Хелавит – уникальная форма биодоступности микроэлементов/ А.А.Рыжов, Ю.М.Козлов // Зооиндустрия. – 2007. – № 10. – С. 13–15.

Завантаження

Номер

Розділ

Статті