Геоінформаційне картографування вартості земель населених пунктів адміністративного району - Ковальчук, І. П.; Рожко, О. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Розглянуто методичні аспекти геоінформаційного картографування базової вартості земель населених пунктів. На основі укладеної карти проаналізовано особливості просторового розподілу базової вартості земель населених пун‐ ктів Фастівського району Київської області, пояснено причини варіації цього показника, охарактеризовано роль чинників, які впливають на нього.