Землі природно-заповідного фонду Київської області: сучасний стан, проблеми, перспективи - Кошель, А. О. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано сучасний стан земель природно‐заповідного фонду Київської області та існуючі проблеми їх використання. Запропоновано перспективи щодо подальшого розвитку природно‐заповідного фонду Київщини