Модернізація класифікації земель як передумова їх екологобезпечного використання - Будзяк, О. С. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано існуючі проблеми пов’язані з поділом і встановленням чітких меж земель різних категорій у натурі. Обґрунтовано необхідність модерніза‐ ції існуючої класифікації земель за цільовим призначенням. Запропоновано виокремлення земель здійснювати за домінуючим функціональним викорис‐ танням – екологічним, економічним та соціальним.