Прояви деградаційних процесів на землях України: причини і наслідки - Бутенко, Є. В.; Харитоненко, Р. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано стан деградації земель на території України. Визначено при‐ чини їхнього прояву в зв’язку з недофінансуванням та неналежним моніторин‐ гом земель. Наведено шляхи вдосконалення політики в галузі охорони земель‐ них ресурсів