Екологічна сутність земельної іпотеки на засадах ринку права оренди землі - Другак, В. М.; Поліщук, В. Г. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано економічну сутність земельної іпотеки і необхідність для її розвитку в Україні формування землекористування сільськогосподарських підприємств та іпотечного ринку права оренди землі.