Підвищення ефективності використання земель шляхом функціонального зонування при розробленні генеральних планів сіл - Лоїк, Г. К.; Рафальська, Л. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропоновано методологічні підходи до функціонального зонування територій при оновленні генеральних планів сіл, що підвищує ефективність використання земель.