Вплив лісонасаджень на екологічну стабільність агроландшафтів - Чумаченко, О. М.; Куліченко, Ю. О. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Показано вплив лісонасаджень на екологічну стабільність агроландшафтів на сучасному етапі в умовах розвитку агропромислового виробництва.