Довідник із землеустрою: обгрунтування необхідності та проблеми створення - Новаковський, Л. Я. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Шановні керівники і спеціалісти органів місцевого самоврядування, територі‐ альних органів земельних ресурсів, державних інститутів із землеустрою та приватних підприємницьких структур у сфері землеустрою, вищих навчальних закладів, які здійснюють підготовку кадрів за напрямом «геодезія, землеуст‐ рій, кадастр»! Разом з автором звертаємося до вас з проханням надіслати на адресу редакції свої зауваження та пропозиції щодо структури та змісту Довідника до 25 груд‐ ня цього року, а також повідомити про потребу у Довіднику (кількість примір‐ ників) для визначення його накладу при виданні.