Запрошуємо до співробітництва - Бутенко, Є. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
ДП «Київський НДПІ землеустрою та Національний університет біоресур- сів і природокористування» видають з 2012 року періодичний науково- економічний журнал «Землеустрій, кадастр і моніторинг земель». Журнал ви- знаний ВАК України фаховим з економічних наук за спеціальністю 08.00.06. економіка природокористування та охорона навколишнього середовища.