Планування землекористування як головна складова інтегрованого його управління - Курильців, Р. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропоновано організаційну структуру планування інтегрованого управління  землекористуванням. Розкрито систему заходів щодо його здійснення для  прийняття ефективних управлінських рішень стосовно формування сталого  землекористування.