До питання діяльності органів публічної влади у сфері контролю за використанням та охороною земельних ресурсів - Курило, В. І.; Світличний, О. П. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Висвітлено діяльність органів публічної влади у сфері контролю за викорис‐ танням та охороною земельних ресурсів й окреслено шляхи її вдосконалення.