Економічні інструменти державної земельно-екологічної політики у сфері використання природних ресурсів сільських територій - Другак, В. М.; Третяк, М. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано доцільність оцінки екологічних благ, якими є більшість природних ресурсів як громадські блага, при оцінці вартості землекористування та  використання її як економічних інструментів державної земельно‐екологічної  політики у сфері використання природних ресурсів сільських територій.