Поняття та сутність мультифункціонального землекористування як парадигми політики інтегрованого управління землекористуванням - Курильців, Р. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Обґрунтовано поняття та сутність мультифункціонального   землекористування як парадигми політики інтегрованого управління   землекористуванням в Україні.