Окремі аспекти механізмів управління капіталізацією земельних ресурсів - Третяк, Н. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Досліджено та проаналізовано існуючі погляди на капіталізацію земельних  ресурсів. Запропоновано концептуальну модель механізмів управління капіта‐ лізацією земельних ресурсів. Запропоновано логіко‐смислову схему реалізації  механізмів управління капіталізацією земельних ресурсів з врахуванням скла‐ дових земельного капіталу.