Землеустрій як основний механізм формування земельних відносин в умовах трансформаційної економіки - Дорош, Й. М. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Головними підсумками реалізації державної земельної політики є ефективне формування і регулювання земельних відносин шляхом здійснення землеустрою. Запропоновано модель структури складових землеустрою як основного механізму формування та регулювання земельних відносин в Україні.