Деякі аспекти інформаційного забезпечення управління земельними ресурсами - Назаренко, Н. М.; Ляш, О. С. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Охарактеризовано систему інформаційного забезпечення управління земельнимиресурсами, яка повинна сформувати єдиний інформаційний простір