Критерії та індикатори оцінювання ефективності управління землями лісового фонду - Сакаль, О. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Досліджено зміст ефективного управління земельними ресурсами і проаналізовано критерії та індикатори иого оцінювання. Запропоновано критеріі и індикатори оцінюван ня ефективності управління землями лісового фонду