Проблемні питання аналізу впливу трансформаційних процесів на використання земельно-ресурсного потенціалу адміністративного району - Ковальчук, І. П.; Хінцінська, К. О. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Висвітлено проблемні питання досліджень трансформаціиних процесів, що відбу ыи ваються у сфері землекористування адміністративного раиону (на прикладі стану земель них ресурсів районів /