Екологічні проблеми управління земельними ресурсами та землекористуванням в процесі здійснення земельної реформи в Україні - Третяк, М. А.; Третяк, Р. А.; Тертяк, Н. А. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Проаналізовано наслідки проведення земельної реформи в Україні. Встановлено проблеми екологічного управління земельними ресурсами та землекористуванням. Запропоновано шляхи їх подолання в новітніх умовах господарювання.