Методологічно-методичні онови оцінки природно-рекреаційного потенціалу земельних та інших природних ресурсів - Третяк, А. М.; Гребеник, Г. В. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
Запропонувано методологічно‐методичні підхіди щодо еколого‐економічної  оцінки природно‐рекреаційного потенціалу земельних та інших природних  ресурсів, що базуються на багатофункціональності використання землі