Теоретичні аспекти рентних відносин та оцінки вартості земель в ринкових умовах - Кошель, А. О. (Land Management, Cadastre and Land Monitoring, 2017)
У статті проведений аналіз економічних теорій рентних відносин в ринкових  умовах. Розкрита теоретична сутність вартості земель, на основі аналізу  праць провідних вчених з проблематики визначення земельної ренти і економі‐ чної оцінки земель.