Методологічні засади формування інституціального середовища територіального планування землекористування в Україні - Дорош, О. С. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано стан інституціонального забезпечення територіального планування землекористування, запропоновано шляхи трансформації земельного ладу на національному, регіональному та місцевому рівнях