Підвищення ефективності використання земель шляхом функціонального зонування при розробленні генеральних планів сіл - Лоїк, Г. К.; Рафальська, Л. П. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Запропоновано методологічні підходи до функціонального зонування територій при оновленні генеральних планів сіл, що підвищує ефективність використання земель.