ОСНОВИ ПЛАНУВАННЯ СТАЛОГО ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ - Прядка, Т. М.; Корбут, Т. С. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Проаналізовано основні аспекти сталого землекористування у процесі розробленння землевпорядноі документаціі, зокрема схеми землеустрою району.