ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ БЕЗОПЛАТНОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ ЗЕМЕЛЬ ГРОМАДЯНАМИ - Мірошніченко A. М.; Мартин, А. Г.; Ріпенко, А. І. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Наведено критичний аналіз сучасного механізму безоплатної приватизації земель- них ділянок. Обгрунтовано нові організаційно-правові підходи до завершення процесу безоплатної приватизації земель із мінімальними витратами суспільних ресурсів.