ОПТИМІЗАЦІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ НА МІСЦЕВОМУ РІВНІ - Куліш, Т. М. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2012)
Проаналізовано сучаснии стан сільськогосподарського землекористування на те риторії Білецьківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області. Об- ґрунтовано заходи щодо оптимізації структури земельних угідь з урахуванням ґрунтово- кліматичних умов регіону.