Оцінка тенденцій здійснення екологічної політики держави у сфері управління земельними ресурсами та землекористуванням - Третяк, Н. А. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Проаналізовано тенденції здійснення екологічної політики держави у сфері управління земельними ресурсами та землекористуванням на основі змін екологічної стабільності землекористування та його антропогенної навантаженості.