Теоретичні поняття «землевпорядний процес», «землевпорядна процедура» та їх співвідношення - Tretiak, A.; Dorosh, Y.; Tretiak, R. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано поняття «землевпорядний процес», «землевпорядна процедура», «землевпорядні дії» та їх співвідношення у системі землеустрою України. Встановлено необхідність чітко розняти дані поняття. Обґрунтована важливість належної реалізація землевпорядних процесуальних норм для суспільства та держави. Ключові слова. Землеустрій, землевпорядний процес, землевпорядний проект, землевпорядна процедура, землевпорядні дії.