Сучасні принципи управління природоохоронного землекористування: європейський досвід - Demydenko, L. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Досліджено розуміння сучасних принципів, типів управління природоохоронними територіями та політик, спрямованих на забезпечення сталого розвитку землекористування з врахуванням європейського досвіду. Ключові слова: природоохоронне землекористування, природохооронні території, принципи управління, типи управління.