Теоретико-методологічні основи різнорідних видів природного районування земель - Osipchuk, S.; Kozak, M.; Mirgorod, M.; Kolhanova, I. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2018)
Наведені теоретико-методологічні основи різнорідних видів природного районування земель, які полягають у систематизації та типізації типів і видів районування, розробці принципів та обґрунтуванні класифікаційних ознак районування. Наведені приклади окремих (розроблених) видів районування земель та визначені перспективи подальших наукових досліджень. Ключові слова: районування, типи районування, види районування, класифікаційні ознаки районування, логічні варіанти районування.