Підходи до оцінки ефективності управління земельними ресурсами та землекористуванням - Третяк, Н. А. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Обґрунтовано критерії та показники оцінки ефективності управління земе‐ льними ресурсами і землекористуванням із погляду суспільних інтересів. Зок‐ рема, пропонується оцінювати ефективність управління земельними ресур‐ сами за показниками зміни тенденцій їхнього розподілу за економічними інте‐ ресами та за змінами вартості земельних ресурсів.