Шановні читачі журналу! - Дорош, Й. М. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Науково виробничии журнал «3емлеустріи, кадастр і моніторинг земель», що засновується, є виданням наукового спрямування і передбачає здійснювати науково-освітню та законодавчо-роз'яснювальну роботу. Тут передбачено запо- чаткувати процес еволюції нагромадження та передачі знань про проблеми зе- мельної власності в нашій країні, розвитку системи землеустрою й управління земельними ресурсами, модернізації державного земельного кадастру, розвитку як моніторингу земель, технологіи виконання землевпорядних робіт.