Актуальні проблеми землевпорядного виробництва - Кузін, Н. В. (Землеустрій, кадастр і моніторинг земель, 2017)
Висвітлено головні проблеми землеустрою і шляхи іхнього розв'язання в період формування ринкових земельних відносин, виходячи із законодавства Украіни про землю, зокрема Закону Украіни «Про землеустріи».